Η εταιρία


ABC Tax ServicesΗ εταιρία ABC Tax Services ΙΚΕ συστάθηκε στις αρχές του 2015 με στόχο την παροχή σύγχρονων μηχανογραφημένων λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών. Αποτελείται από καταρτισμένους οικονομολόγους, λογιστές, φοροτεχνικούς, ασκούμενους ορκωτούς ελεγκτές και συμβούλους επιχειρήσεων που αποφάσισαν να συνεργαστούν για να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Γιατί ABC Tax Services;

Τα αρχικά ABC προέρχονται από τις λέξεις «Accounting, Bookkeeping, Consulting» και σε συνδυασμό με το «Tax» εμπεριέχουν το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρουμε: Λογιστική υποστήριξη, τήρηση βιβλίων, συμβουλευτικές υπηρεσίες και λύσεις σε φοροτεχνικά ζητήματα.

Μπορείτε να μας γνωρίσετε από κοντά στην έδρα της εταιρίας μας, η οποία βρίσκεται στην οδό Γράμμου 25 στα Βριλήσσια Αττικής.

Διαχειριστής και νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας είναι ο Σπυρίδων Λαγουδέρης.

Το κεφάλαιο (10.000) καταβλήθηκε με αποκλειστικά κεφαλαιακές εισφορές, από τους δύο εταίρους της:

> Ο Λαγουδέρης Σπυρίδων του Κωνσταντίνου και της Βασιλικής, κάτοικος Βριλησσίων, κατέβαλε το 50% του συνολικού κεφαλαίου, κατέχοντας 500 εταιρικά μερίδια με ονομαστική αξία 10 ευρώ.

> Ο Παπασπύρου Απόστολος του Αλκιβιάδη και της Χαρίκλειας, κάτοικος Αγίας Παρασκευής, κατέβαλε το 50% του συνολικού κεφαλαίου, κατέχοντας 500 εταιρικά μερίδια με ονομαστική αξία 10 ευρώ.